Info voor ouders

Wat is deze stapelgekte?

Je zoon of dochter doorzoekt de kasten op zoek naar bekers van allerlei grootte en vorm. Voor je het weet stapelen ze die op mekaar in piramides en proberen ze weer af te stapelen tegen een uitzonderlijk hoge snelheid. Je ontdekt dat ze sportstapelen met Speed Stacks op school, op sportkamp of bij vrienden. Je krabt je in het haar en vraagt je af "Wat doen ze toch - bekertjes stapelen?"

Of misschien ben je de ouder van een ervaren sportstapelaar en wil je de laatste nieuwtjes vernemen over sportstapelen, wedstrijden en ontwikkelingen. Een ding is zeker: kinderen zijn gek op sportstapelen! Hier ben je op de juiste plek om antwoorden te vinden op je vragen over sportstapelen.

Kinderen, leerkrachten, ouders, ...

Kinderen van alle leeftijden, mogelijkheden en persoonlijkheden houden van sportstapelen omdat het plezierig is, uitdagend en makkelijk te leren. Leraars houden van sportstapelen omdat het leerlingen motiveert om actiever en gezonder te worden. Ouders houden van sportstapelen omdat het weinig kost en het niet moeilijk is om kinderen er geestdriftig voor te maken.

Via school of vereniging

Voor heel weinig geld kan je je kind iets geven dat goed is voor de ontwikkeling van lichaam, hersens en geest! Dankzij een groepsbestelling via de school geniet je van de laagste prijzen voor Speed Stacks sportstapelmateriaal. Niet aleen je kind vaart hier wel bij, ook de lessen LO en bewegingsopvoeding.

Waar?

Bekijk zeker de lijst van bestaande werkingen waar er aan sportstapelen wordt gedaan. Dit zijn zowel scholen als gemeenten, steden en verenigingen.

Heb je zelf interesse om sportstapelen mee te ondersteunen, of ben je op zoek naar een club in de buurt, neem dan zeker contact op met Speed Stacks Belgium.

Bestel online!

Sportstapelen is de nieuwste rage bij ons op school.
Juf Joyce - d'Oefenschool Blankenberge